Jeroen Zoeteman

PhD Student, Psychiater

Meer over mijzelf:

Ik ben Jeroen Zoeteman, geboren in 1973, en ik heb mijn opleiding psychiatrie bij Arkin in 2005 afgerond. Sinds 2011 ben ik actief betrokken bij Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam, een samenwerkingsverband tussen GGZ-instellingen Arkin en InGeest, en integraal onderdeel van Arkin. Aanvankelijk in de rol van manager Behandelzaken, ben ik in 2019 doorgegroeid naar directeur Behandelzaken. Daarnaast ben ik sinds 2014 voorzitter van de ROAZ Focusgroep voor het Netwerk Acute Psychiatrie Noord-Holland Flevoland. Mijn professionele interesses gaan uit naar spoedeisende psychiatrie, bemoeizorg, verplichte zorg, de afstemming tussen het zorg- en veiligheidsdomeinen en netwerksamenwerking binnen acute zorgsettings. 
 
Als promovendus heb ik me verdiept in verschillende innovaties binnen de crisisketen acute psychiatrie in Amsterdam, waar ik met verschillende ketenpartners aan heb gewerkt, onderzoek naar heb gedaan en nu mee publiceer. Mijn promotieonderzoek richt zich op het bevorderen van domeinoverstijgende samenwerking binnen deze keten.
Enkele zorginnovaties die ik onderzoek zijn onder andere de Psycholance, de Werkwijze Verwarde Verdachten en het opwindingsdelier. Mijn promotoren zijn Niels Mulder van het Erasmus MC Rotterdam en Jack Dekker van het Amsterdam UMC.
Stuur e-mail Publicaties
ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Arkin Onderzoek - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin